Elbit yrityksenä

Elbit on kehittänyt ohjelmistoja useille eri toimialoille jo yli kolmekymmentä vuotta. Tuona aikana Elbit on läpikäynyt merkittäviä toimialaa ravistelleita muutoksia ja onnistunut uudistumalla vastaamaan asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin.Tänä päivänä Elbit on globaali ohjelmistotoimittaja, joka kehittää moderneja, innovatiivisia ja käyttäjäystävällisiä ohjelmistoratkaisuja johtamisen tueksi. Elbitin ohjelmistotuotteiden käyttäjämäärät ovat vuosien aikana kasvaneet muutamista sadoista loppukäyttäjistä satoihin tuhansiin aktiivisiin käyttäjiin.

Elbit Oy siirtyi 1.1.2017 osaksi FCG Finnish Consulting Group -konsernia. FCG Finnish Consulting Group tarjoaa julkisten palveluiden kehittämisen, johdon konsultoinnin, monialaisen koulutuksen, ohjelmistoliiketoiminnan ja -kehittämisen, yhdyskuntasuunnittelun, vesihuollon sekä talonrakennuksen ja korjausrakentamisen palveluita kotimaassa ja kansainvälisesti. Yhtiön asiakkaina on laajasti sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioita. Konsernin palveluksessa kotimaassa ja kansainvälisesti on noin 750 työntekijää. www.fcg.fi

Nimet vaihtuvat, matka jatkuu...

Ei tyyni meri taitavaa merimiestä tee

Ohjelmistotalo Elbit on reilun kolmikymppisen uransa aikana ollut paljossa mukana ja olemme saaneet tarjota monelle opiskelijalle sen ensimmäisen tärkeän työpaikan. Haastavat projektit ja joskus mahdottomiltakin tuntuneet tavoitteet ovat koulineet Elbitissä työskennelleistä oman alansa haluttuja ammattilaisia.

Elbitillä työskenteleviä asiantuntijoita yhdistää mielenkiinto haastaviin tehtäviin, terve kunnianhimo sekä rehti asenne asiakkaita ja työtovereita kohtaan.

Haemme joukkoomme koko ajan uusia osaajia. Arvostamme jo hankittua kokemusta, mutta myös työuransa alkupäässä oleville haluamme tarjota mahdollisuuden kehittyä osaajiksi.

HAE NYT

FCG Elbit Oy - Koodikerho

Koodikerho

Julmahuvin tarkoituksena on pitää hauskaa nörtteilyn parissa. Pyrkimyksenämme on saada itsestämme toteutusasteelle kaikki ne hienot ideat, joita aina haluaisi tehdä, mutta joihin ei ikinä löydä aikaa.

Pyhitämme toiminnallemme keskiviikkoillat, jolloin puuhastelemme koodin ja IoT henkisten projektien parissa. Toimintamme on avointa ja kaikki tekemisemme julkaistaan github sivuillemme. Toimintamme mahdollistaa Elbit Oy, joka tarjoaa kerholle tilat ja laitteet. Katso Elbitin avoimet työpaikat yläpuolelta, mikäli sinäkin haluat mukaan rentoon ja byrokratiavapaaseen työyhteisöön.

Asiakkaat

Asiakkainamme on yli 250 organisaatioita tunnetuista brändeistä nouseviin yrityksiin ja kaikkea siltä väliltä

Oulu

FCG Elbit Oy
Kiilakiventie 1
90250 OULU
020 761 4200

Helsinki

FCG Elbit Oy, Helsinki
Osmontie 34
00610 HELSINKI
020 761 4200

Toimitusjohtaja

Juho Toivonen
020 761 4250

Yhteys

p. 020 761 4200
s-posti: Javascript on pakollinen.

Seuraa...

Kerro muillekin...