Tehokkaat HR-prosessit

Kaikki keskeiset HR-työkalut, joiden avulla kevennät ja tehostat HR-prosessejasi. Voit valita tarvitsemasi kokonaisuuden ja laajentaa kokonaisuutta joustavasti tarpeidesi mukaan. Ohjelmiston käyttöönotto on nopeaa ja se voidaan toimittaa asiakkaalle parhaiten sopivalla tavalla (oma asennus, ASP, SaaS).

FCG Elbit Oy - Tehokkaat HR-prosessit - Löydä parempia työnhakijoita

Löydä parempia työnhakijoita

Elbit rekrytointi tukee koko sähköistä rekrytointiprosessiasi rekrytoinnin suunnittelusta aina uuden työntekijän työsopimuksen solmimiseen asti

ELBITHR -rekrytointiohjelmisto on suunniteltu erityisesti paljon rekrytointijärjestelmältään vaativalle asiakkaalle. Suurten käyttäjävolyymien edellyttämät tarpeet suorituskyvyssä, käytetävyydessä sekä prosessien sujuvuudessa on otettu suunnittelussamme erityishuomioon.

Globaalin käyttöympäristön vaatimukset, kuten erityyppisten rekrytointiprosessien ja monikieliversioiden tuki käyttäjille tai useilla kieliversiolla työpaikkailmoitusten julkaisu samanaikaisesti eri portaaleihin, ovat ohjelmistomme vakiotoiminnallisuutta.

ElbitHR -rekrytointiohjelmisto tukee koko sähköistä rekrytointiprosessiasi rekrytoinnin suunnittelusta aina uuden työntekijän työsopimuksen solmimiseen asti.

Kun vaadit rekrytointiohjelmistolta paljon joustavuutta sekä skaalautuvuutta, ELBITHR -rekrytointi on valintasi.


FCG Elbit Oy - Tehokkaat HR-prosessit - Nopeaa ja helppoa sijaisrekrytointia

Nopeaa ja helppoa sijaisrekrytointia

Tavoita sijaiset 24/7 ilman aikaa vievää soittelua

Myös nopeatempoisen sijaishallinnan tarpeet on otettu huomioon erittäin monipuolisesti. Onnistuneen sijaisrekrytoinnin moottorina on älykäs ja helppokäyttöinen tekstiviestipalvelu, jolla ElbitHR löytää sijaisen nopeasti ja helposti ajasta ja paikasta riippumatta.

Työnhakijoiden itsepalveluportaalin erityisesti sijaisvälitykseen kehitetyt ominaisuudet, kuten käytettävyyskalenteri nopeuttavat entisestään sijaistyövoiman löytämistä.


FCG Elbit Oy - Tehokkaat HR-prosessit - Työsuhteen elinkaaren hallinta

Työsuhteen elinkaaren hallinta

Henkilöstöjohtamisen hallinnollisten prosessien yhdenmukaisuus, tietojen ajantasaisuus, päätöksenteon keskittäminen ja tiedon hallitseminen

Työsuhteen elinkaaren hallinta -kokonaisuuden avuilla varmistetaan henkilöstöjohtamisen hallinnollisten prosessien yhdenmukaisuus, tietojen ajantasaisuus, päätöksenteon keskittäminen ja tiedon hallitseminen. Ohjelmisto mahdollistaa organisaation hyväksymisketjullisten HR-prosessien viemisen sähköiseen muotoon.

Näin saavutetaan merkittäviä taloudellisia hyötyjä niin prosessien nopeutumisen kuin manuaalisten työvaiheiden poistumisen myötä. Sähköiset HR -prosessit helpottavat laadukkaan ja tuloksellisen henkilöstöhallinnon arkea!


FCG Elbit Oy - Tehokkaat HR-prosessit - Hr-tiedon hallinnan moottori

Hr-tiedon hallinnan moottori

Ohjelmisto tarjoaa tuen sekä henkilöiden perustietojen että laajojenkin työntekijätietojen käsittelyyn.

ElbitHR Henkilötieto on HR-tiedon hallinnan moottori. Ohjelmisto tarjoaa tuen sekä henkilöiden perustietojen että laajojenkin työntekijätietojen käsittelyyn.

Henkilötietojen hallinta on suunniteltu päivittäistä käyttöä varten ja sen avulla on nopea saada näkyvyys organisaation nykytilaan, muutostarpeisiin ja kehittymiseen. ElbitHR Henkilötieto on ihanteellinen työkalu henkilöstösuunnitteluun ja henkilöstöraportointiin.


FCG Elbit Oy - Tehokkaat HR-prosessit - Koulutustenhallinta

Koulutustenhallinta

Koulutustenhallinnan avulla voidaan helposti tuoda koko henkilöstön näkyviin organisaation tarjoamat kehittymisohjelmat ja koulutukset.

Koulutustenhallinnan avulla voidaan helposti tuoda koko henkilöstön näkyviin organisaation tarjoamat kehittymisohjelmat ja koulutukset.

Näin henkilöstö voi keskitetysti nähdä organisaation tarjoamat osaamisen uudistamisen mahdollisuudet ja ilmoittautua koulutuksiin. Ratkaisun avulla teet ilmoittautumisten käsittelystä ja koulutusten organisoinnista helpompaa.


FCG Elbit Oy - Tehokkaat HR-prosessit - Asiantuntijahaku

Asiantuntijahaku

Kun oikean henkilön löytämisestä halutaan tehdä mahdollisimman nopeaa ja helppoa.

Kun oikean henkilön löytämisestä halutaan tehdä mahdollisimman nopeaa ja helppoa, niin ElbitHR Asiantuntijahaku on erinomainen työkalu.

Kyseessä on yksinkertainen ja nopea hakukone, jolla voidaan hakea asiantuntijoita perustuen organisaatiosi henkilöstöstä ylläpidettyihin henkilö- ja osaamistietoihin. Haku tuottaa luettelon soveltuvista henkilöistä yhteystietoineen ja mahdollistaa syvemmän tutustumisen henkilön tietoihin.

ElbitHR Asiantuntijahaku sopii erityisesti tilanteisiin, joissa oikean profiilin omaava henkilö pitää löytää juuri nyt.


FCG Elbit Oy - Tehokkaat HR-prosessit - Osaamisen johtaminen

Osaamisen johtaminen

Konkreettinen tapa tukea osaamisen johtamista

Osaamistiedon tuottaminen osaamiskartoitusten avulla on konkreettinen tapa tukea osaamisen johtamista, kerätä yhteen tieto organisaation ydinosaamisesta ja resursseista sekä viestiä läpi organisaation, mitä osaamisia tulisi kehittää ja rekrytoida. Ohjelmisto tuottaa tärkeää tietoa johtamisen tueksi ja automatisoi henkilöstön kehittämistarpeiden tunnistamisen.

ElbitHR Osaamisen johtaminen mahdollistaa osaamiskartoitusten toteuttamisen ja raportoinnin. Tietoja voidaan hyödyntää useaan eri käyttötarkoitukseen, kuten henkilöstösuunnittelun, rekrytointien, suorituksen johtamisen, oppimisen ja kehittymisen sekä urasuunnittelun tukena.


FCG Elbit Oy - Tehokkaat HR-prosessit - Esimies-alais -keskustelut

Esimies-alais -keskustelut

Mielekäs väline niin esimiehelle kuin alaisellekin viedä yhdessä läpi tulokselliset keskustelut.

ElbitHR Kehityskeskustelut tarjoaa mielekkään välineen niin esimiehelle kuin alaisellekin viedä yhdessä läpi tulokselliset keskustelut.

Se on luotettava tapa dokumentoida erilaiset esimiehen ja alaisen väliset arvioinnit ja esimerkiksi kehityskeskustelut. Ohjelmisto tarjoaa tehokkaan työkalun luottamuksellisten keskustelujen systematisointiin, valmisteluun, toteutukseen ja seurantaan. Ohjelmiston erityinen vahvuus on laskennallisissa ominaisuuksissa, jotka mahdollistavat vaikkapa erilaisten tehtäväkuvaus- ja tulospalkkausmallien hallinnoimisen.


Tilaa ElbitHR-uutiset

Tilaa uutiset ja pysyt ajan tasalla

ElbitHR- ohjelmiston hyödyt

Tehosta

YKSINKERTAISTAA, AUTOMATISOI JA TEHOSTAA HENKILÖSTÖHALLINNON JA JOHTAMISEN PROSESSEJA.

Löydä

Auttaa tunnistamaan, löytämään ja rekrytoimaan parhaat osaajat.

Hallitse

Tuo kattavan näkymän organisaatiosi henkilöstöön.

Yhteystiedot

Liiketoimintajohtaja

Misa Leiber
020 761 4251

Kehitysjohtaja

Ville Jurkkala
020 761 4254

Tuotepäällikkö

Jari Lepistö
020 761 4211

Sovelluskonsultti

Pirjo Mäkinen
020 761 4221

Tukipalvelu

020 761 4225
Javascript on pakollinen.

Asiakaspalveluportaali

Kirjautuminen portaaliin

Oulu

FCG Elbit Oy
Kiilakiventie 1
90250 OULU
020 761 4200

Helsinki

FCG Elbit Oy, Helsinki
Osmontie 34
00610 HELSINKI
020 761 4200

Toimitusjohtaja

Juho Toivonen
020 761 4250

Yhteys

p. 020 761 4200
s-posti: Javascript on pakollinen.

Seuraa...

Kerro muillekin...